Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

- SENİN İÇİN SİNEMA–

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SINEMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDIYOR

- SENIN IÇIN SINEMA–

 Kosa Kosa Okula Kosa Kosa Sinemaya.Ücretsiz açik hava sinemasi en güzel filmlerle izleyici ile bulusmaya devam ediyor. Eglenceli,komik,çok keyifli filmler M1 Adana AVM’de.

 

M1 Adana Avm, yaz aylarinda düzenledigi Açik Hava Sinema etkinligi ile Adanalilara keyifli anlar yasatmaya devam ediyor. Her hafta düzenli olarak M1 Adana AVM Sahne’de gerçeklesen gösterimler, Adanali sinemaseverlerin yogun ilgisiyle karsilandi. Geçtigimiz yillardan bu güne düzenli olarak gerçeklesen etkinlik, bu yil yenilenerek birçok filmi açikhava sahnesinde seyirciler ile bulusturmaya devam ediyor, Adanalilarin yaz gecelerini renklendiriyor. Artik geleneksel hale gelen Açik Hava Sinema Geceleri’nde, sinemaseverler ‘’Hedefim Sensin’’ ve ‘’Kral Sakir Oyun Zamani ‘’ filmlerini izleme firsati buldu.

‘’Hedefim Sensin ’’ Filmi Hakkinda;

Hedefim Sensin, çig köfte satarak geçimini saglayan Zekeriya Tastan’in hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Tastan, Istanbul sokaklarinda çig köfte satarak geçimini saglar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nin basina ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konusmamasi gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini

tutamaz. Ama bu sefer basina büyük bir dert alir ve Istanbul’u terk etmek zorunda kalir. Artik onun yeni yuvasi ilk defa ayak bastigi Gökçeada olur. Burasi Zekeriya’nin hayati için adeta bir dönüm noktasi olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayati degisen sadece Zekeriya degildir. Onun gelisi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nin ve Yarim Hasan’in hayati da bambaska bir hal alir. Yönetmen koltugunda “Kocan Kadar Konus”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kivanç Baruönü'nün oturdugu 'Hedefim Sensin' filminin basrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldigi komedi türündeki yapimin oyuncu kadrosunda Demet Akbag, Tarik Ünlüoglu, Gonca Vuslateri, Ilker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer aliyor.

‘’Kral Sakir Oyun Zamani’’ Filmi Hakkinda;

Laboratuvarda yapilan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar dogurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasinda bir kapi açilir. Sakir’in ne yapip edip dünyayi kurtarmasi gerekir. Ailesi ile kendini Fil Necati'nin cep telefonunun içindeki oyunda bulan Sakir, gerçek dünya sona ermeden bütün oyunlari tamamlayip oyunu durdurmalidir. Fakat bu hiç de düsünüldügü kadar kolay olmaz. Sakir ve ailesi dünyayi kurtarmaya çalisirken bir yandan da onu durdurmaya çalisan düsman ve tehlikeli video oyun kahramanlariyla da savasmak zorunda kalir.

Bir Sonraki Gösterimler:

4 Ekim Dügüm Salonu Saat: 20:00

5 Ekim Aile Arasinda Saat: 20:00

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN SİNEMA–
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli